Locatie Willemsoord, gebouw 73 mindsz (92)

Begin 2015 is MindsZ gestart op het nostalgische Willemsoord in Den Helder. Een uniek complex, met een rijke historie welke al meer dan 200 jaar bestaat. In het verleden was dit de locatie van de scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Het is nu een monumentaal deel van het centrum van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt tot een open stadsdeel. De restauratie heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend mooi erfgoed, dat sinds 2004 de status van rijksmonument heeft.

Naast de vele nautische activiteiten is er op cultureel vlak van alles te beleven; zoals het Marinemuseum, het Reddingmuseum en de kunsthal bij het vvv. Op vele plekken zijn er restaurants met terrassen aan het water. Kortom, Willemsoord huisvest een diversiteit aan ondernemers en nautische en culturele instellingen. Een bezoek aan Willemsoord staat dan ook garant voor een gezellig dagje uit.

Betalen en bezorgen
U kunt bij ons met PIN betalen. Boven het Noordzeekanaal bezorgen wij bestellingen kosteloos bij u thuis. pinnen bij MindsZ